Despre Noi

RTX Solutions inseamna peste 13 ani de activitate, timp in care am dobandit experienta necesara pentru a pune la dispozitia colaboratorilor nostri actuali cele mai bune echipamente si aparaturi pentru performanta afacerilor.

De-a lungul timpului, ne-am implicat in identificarea de solutii eficiente in ceea ce priveste piata industriei publicitare, iar extinderea pe plan international ne-a permis sa oferim colaboratorilor produse si servicii de calitate la preturi competitive.

Pasiunea noastra, tehnologia

Cand pasiunea devine business, pe primul plan va fi intotdeauna dezvoltarea. Si pentru ca tehnologia este intr-o continua dinamica, suntem si noi in permanenta conectati la cele mai recente aparitii tehnologice, cu o echipa mereu pregatita sa faca fata celor mai exigente cerinte din partea colaboratorilor nostri.

Evolutia constanta ne-a impins catre progres

Infiintata in anul 2005, firma noastra s-a dezvoltat continuu si armonios, trecand de la pragul de furnizor de servicii la statutul de importator direct de masini industriale. Pe langa acestea, ca si produse comercializate de top amintim masini de brodat, masini de gravat, masini de marcat, dar si echipamente HoReCa.

Progresul inseamna performanta

Eforturile depuse de catre intreaga echipa RTX Solutions se vede cel mai bine in calitatea produselor oferite.

In ciuda schimbarilor si a evolutiei, nu ne-am dorit sa ne indepartam de pasiunea initiala, cea pentru creatie si frumos, de aceea oferim in continuare servicii de broderie, personalizari si inscriptionari (personalizari insigne, personalizari prin sublimare, personalizari prin broderie, personalizari prin gravura, inscriptionari pixuri metalice, inscriptionari brelocuri, inscriptionari auto), servicii pentru firme si reclame (casete luminoase, panouri gravate).

Stim cat de importanta este utilizarea consumabilelor potrivite tipului de aparat comercializat, asa ca oferim colaboratorilor nostri diferite produse de consum, precum cerneala, solutii de curatat pentru imprimante, hartie pentru broderie si ata de brodat.

Transparenta, profesionalism, calitate la standarde inalte

Toate produsele oferite poarta amprenta calitatii, prin prisma experientei acumulate de-a lungul intregii noastre activitati. Relatia cu partenerii nostri joaca un rol definitoriu in structura companiei noastre, de aceea ne dorim o colaborare cat mai transparenta cu acestia.

Mai mult decat atat, oferim consultanta gratuita in alegerea produselor potrivite, pentru ca vrem sa fim siguri ca aparatura si consumabilele achizitionate prin intermediu magazinului nostru online se vor integra perfect in sistemul afacerii dumneavoastra!