Cum sa faceti cea mai buna alegere in materie de masini de inghetata?

Inghetata este unul dintre produsele alimentare favorite pe timp de vara, atunci cand doriti sa va racoriti si sa consumati ceva delicios si dulce. Asa ca, daca detineti o afacere in domeniul alimentar, poate ca nu ar fi rau sa luati in considerare amplasarea unei masini de inghetata in cadrul restaurantului sau in alta locatie. Bineinteles, numai dupa ce v-ati asigurat ca aceasta initiativa va avea rezultatele asteptate. Oricum, ar merita incercat, pentru ca o astfel de masina de inghetata achizitionata de la E-RTX are un pret mic, ce cu siguranta va putea fi recuperat intr-o perioada scurta de timp.

De asemenea, modelele de

masini de inghetata

pe care le oferim spre vanzare pot fi amplasate pe strada, in puncte strategice astfel incat profitul nu va intarzia sa apara.

In momentul in care optati pentru un model sau altul, este recomandat sa aveti in vedere caracteristicile pe care aparatele respective le detin, si puteti sa apelati in orice moment la ajutorul specialistilor nostri care va asigura cu cea mai mare placere, suportul necesar achizitionarii echipamentelor, in cunostinta de cauza.

Caracteristici ale unei masini de inghetata ideale

Va punem la dispozitie masini de inghetata de diverse tipuri, caracteristicile tehnice (motor, compresor racire, capacitate, rezervor, dimensiuni, greutate etc. ) fiind cele care variaza de la model la model. Asadar, va oferim masini de inghetata de 25l, 35l si de 45l, toate putand combina 21 de arome.

Acestea sunt prevazute cu 2 compresoare Aspera (Italia) si Mitsubishi (Japonia), unul avand 1CP cu rolul de racire a clindrilor si unul de 0,3 CP pentru mentinerea aluatului la o temperatura scazuta (2-6 grade Celsius).

Calculatorul este cu afisaj digital, cu functie stand by ceea ce inseamna ca aluatul se pastreaza la temperatura de lucru chiar daca aparatul nu este folosit mai multe ore. Sunt masini usor de intretinut avand in vedere ca sunt prevazute cu un sistem de spalare automat.

Puterea de racire este mare astfel ca numarul de inghetate servite in ritm continuu, este si el semnificativ. Cuvele sunt mentinute la o temperatura optima datorita sistemului de racire, chiar si pe timpul noptii astfel ca este redus considerabil si consumul de energie electrica.

Masinile de inghetata pe care le comercializam sunt prevazute cu sistem full automat (control vascozitate, autocuratare, preparare) ceea ce inseamna ca sunt usor de utilizat si ca au o durata indelungata de viata.

De ce sa investiti in masini de inghetata?

Achizitionarea unor

masini de inghetata

si amplasarea lor in puncte cheie ale orasului, este o optiune ideala pentru a demara propria afacere sau pentru dezvoltarea uneia deja existente.

Daca investiti in astfel de echipamente, cu siguranta nu veti avea nimic de pierdut, ba dimpotriva castigurile nu vor intarzia sa apara.

E-RTX este partenerul ideal atunci cand vine vorba de achizitionarea unor astfel de aparate, produsele pe care le ofera spre vanzare aflandu-se intr-o stare impecabila, fiind produse fiabile, ce rezista intemperiilor.

Comandati acum masini de inghetata de la E-RTX!

Daca va ganditi sa incepeti o afacere pe cont propriu, insa nu doriti ca investitia initiala sa fie uriasa, dar sa va permita totusi castigarea unui profit semnificativ, atunci achizitionarea unor

masini de inghetata

stradale poate reprezenta solutia mult dorita.

Reprezentantii companiei noastre va stau cu placere la dispozitie in orice moment asa ca nu ezitati sa intrati in legatura cu acestia, cat mai curand.