Descopera noul design al site-ului nostru, cu produse la fel de bune pentru afacerea ta!

Compania E-RTX se bucura de peste 13 ani de activitate, oferind clientilor sai o gama larga si variata de produse de o calitate superioara si la preturi avantajoase. Publicul nostru tinta este format din persoane juridice, produsele pe care le furnizam fiind concepute pentru dezvoltarea afacerilor.

Pentru a fi mereu capabili sa oferim solutii moderne si eficiente, avem grija sa fim conectati la cele mai recente aparitii tehnologice, spre satisfactia maxima a clientilor nostri.

Luand nastere in anul 2005, am evoluat de la furnizarea diferitelor servicii (dar pe care nu le-am eliminat din portofoliul nostru, ba dimpotriva, pe care le-am valorificat) la statutul de importator direct de masini industriale pe care vi le vom prezenta mai jos. De asemenea, suntem constienti de importanta utilizarii consumabilelor adecvate tipurilor de aparate comercializate asa ca oferim cele mai bune produse de consum (cerneala, hartie pentru broderie, ata de brodat, solutii de curatat imprimante etc.).

Gama de produse E-RTX

Ne dorim sa oferim tot ce este mai bun, clientilor nostri asa ca toate actiunile noastre sunt indreptate in acest scop. Clientii care ne-au ales ca si partener pana in acest moment sunt extrem de multumiti, acordandu-ne de fiecare data un feedback pozitiv.

Dintre echipamentele ce se regasesc in gama noastra de produse, amintim urmatoarele:

–        Articole de menaj – iluminator LED, uscator de maini profesional;

–        Ata de brodat;

–        Consumabile – bobina, greifer masini de brodat, hartie sublimare, presa termica pentru sepci, insigne, suport hartie pentru brodat, tub laser CO2, suveica masini brodat etc.;

–        Masini de brodat;

–        Masini de gravat;

–        Masini de inghetata;

–        Masini de popcorn;

–        Masini vata de zahar.

Pentru oricare dintre acestea ati opta, va asiguram ca nu veti regreta. Pe intreaga durata a utilizarii lor, va veti convinge ca ati facut cele mai bune achizitii, echipamentele respective fiind performante si fiabile.

Pe de alta parte, spuneam la inceput ca nu am eliminat serviciile care ne-au dat avant la inceputul afacerii, asa ca oferim in continuare servicii de broderie, personalizari si inscriptionari (personalizari insigne, personalizari prin broderie, personalizari prin sublimare, personalizari pixuri metalice, personalizati prin gravura, inscriptionari auto, inscriptionari brelocuri), servicii pentru firme si reclame (panouri gravate, casete luminoase).

Calitatea produselor si serviciilor furnizate este la cote maxime, iar acest lucru poate fi confirmat in orice moment de catre clientii nostri de pana acum.

Aveti mai multe motive sa ne alegeti ca si partener!

In cadrul fiecarui parteneriat pe care il dezvoltam, dam dovada de seriozitate, profesionalism, amabilitate si transparenta. Ne implicam total in rezolvarea solicitarilor voastre, oricat de exigente ar fi acestea.

In cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitate in alegerea celor mai bune echipamente sau servicii, care sa va satisfaca necesitatile si cerintele, expertii nostri va stau cu placere la dispozitie asa ca ii puteti contacta in orice moment.

De asemenea, va invitam sa accesati pagina de internet a companiei pentru a afla mai multe detalii despre noi si despre oferta cu care va intampinam.

Va asiguram ca daca ne veti alege ca si colaborator, veti fi placut impresionati din toate punctele de vedere, la fel ca toti cei care au decis sa incheie un parteneriat cu E-RTX.